HOOFDGERECHTEN

Hollandse ossenhaas
met gebakken paddenstoelen en truffeljus of roze pepersaus
Dutch steak tenderloin 200gr with mushrooms and trufflegravy or pink peppersauce
€ 33,00
Black Angus “New York steak”
met gepofte aardappel, crème fraiche en chimichurri
Black Angus “bavette” with baked potato, crème fraiche and chimichurri
€ 28,00
Coq au vin
in Riesling roomsaus à la “Koperen Bel”
chicken stew in white wine creamsauce
€ 21,50
Saté varkenshaas
met atjar en pindasaus volgens eigen recept en notenrijst
pork tenderloin satay with atjar, peanutsauce and nutrice
€ 23,00
Spareribs
met pikante saus en kurkuma aïoli
spareribs with spicey sauce and tumeric aïoli
€ 23,00
Lekker wokken
ossenhaaspuntjes of gamba’s of gemengd met groenten, pikante oestersaus en notenrijst
wok beef tenderloin or prawns or mixed with vegetables, spicey oistersauce and nutrice
€ 29,00
Kalfssukade
met stamppot van het seizoen
tender veal with potatostew of the season
€ 22,00
Vega chili  vegetarisch
met zoete aardappel, knolselderij, kidneybonen en quinoa
chili with sweet potatoe, celeric, kidney beans and quinoa
€ 22,00