Deze menukaart gaat in op 5 juni, waarbij we tot 22:00 geopend zijn met inachtneming van de Coronaregels

HOOFDGERECHTEN

Hollandse ossenhaas
met gebakken paddenstoelen en truffeljus of roze pepersaus
Dutch steak tenderloin 200gr with mushrooms and trufflegravy or pink peppersauce
€ 28,00
Black Angus “New York steak”
met gepofte aardappel, crème fraiche en chimichurri
Black Angus “bavette” with baked potato, crème fraiche and chimichurri
€ 23,00
Coq au vin
in Riesling roomsaus à la “Koperen Bel”
chicken stew in white wine creamsauce
€ 18,00
Saté varkenshaas
met atjar en pindasaus volgens eigen recept en notenrijst
pork tenderloin satay with atjar, peanutsauce and nutrice
€ 20,00
Spareribs
met pikante saus en kurkuma aïoli
spareribs with spicey sauce and tumeric aïoli
€ 20,00
Lekker wokken
ossenhaaspuntjes of gamba’s of gemengd met groenten, pikante oestersaus en notenrijst
wok beef tenderloin or prawns or mixed with vegetables, spicey oistersauce and nutrice
€ 24,00
Kalfssukade
met stamppot van het seizoen
tender veal with potatostew of the season
€ 19,00
Lasagne  vegetarisch
van broccoli, aubergine, paddenstoelen, zongedroogde tomaat en ricotta
lasagna of broccoli, eggplant, mushrooms, sundried tomato and ricotta
€ 18,50