Voorgerechten

Vistrio
Gerookte zalm, Hollandse garnalen en paling met cocktailsaus
klein € 11,00
groot € 20,00
Rundercarpaccio
met Parmezaan, pesto en pijnboompitten
klein € 9,00
groot € 17,00
Warme geitenkaas  vegetarisch
met walnoten, stoofpeer, honing en rozijnenbrood
klein € 8,50
groot € 16,00
 

Bovenstaande gerechten zijn verkrijgbaar als voorgerecht maar ook als maaltijdsalade
 

 
 
Hollandse garnalencocktail
met frisse sla en whisky cocktailsaus
€ 11,00
 
Proeverij
van vier kleine voorgerechten
€ 13,00
 
Franse uiensoep  vegetarisch
met gegratineerde kaascrouton
€ 6,00
 
Tomaten-paprika soep  vegetarisch
met kruidenroomkaas
€ 6,00
 
Soep
van dit moment
€ 6,00
 
 

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter