Voorgerechten

Vistrio
Gerookte zalm, Hollandse garnalen en paling met cocktailsaus
klein € 11,50
groot € 21,50
Rundercarpaccio
met Parmezaan, pijnboompitten, pesto of truffelmaynaise
klein € 9,50
groot € 18,00
Warme geitenkaas  vegetarisch
met walnoten, stoofpeer, honing en rozijnenbrood
klein € 9,00
groot € 16,00

 

Bovenstaande gerechten zijn verkrijgbaar als voorgerecht maar ook als maaltijdsalade
 

Hollandse garnalencocktail
met frisse sla en whiskey cocktailsaus
€ 11,50
Proeverij
van vier kleine voorgerechten
€ 14,00
Franse uiensoep  vegetarisch
met gegratineerde kaascrouton
€ 6,50
Tomaten-paprika soep  vegetarisch
met kruidenroomkaas
€ 6,50
Soep v/h seizoen
De soep van dit moment
€ 6,50

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter