Voorgerechten

Gerookte zalm, Hollandse garnalen, makreel
met vodka limoenmayonaise
klein € 11,50
groot € 21,50
Rundercarpaccio
met Parmezaan en cashewnotenpesto of truffelmayonaise
klein € 10,00
groot € 19,00
Geitenkaas  vegetarisch
met gekarameliseerde appel, vijgenchutney en noten crumble
klein € 9,50
groot € 18,00

 

Bovenstaande gerechten zijn verkrijgbaar als voorgerecht maar ook als maaltijdsalade
 

Hollandse garnalencocktail
met avocado en vodka limoenmayonaise
€ 12,00
Proeverij
van vier kleine voorgerechten
€ 14,00
Franse uiensoep  vegetarisch
met een kaascrouton
€ 6,50
Tomaten-paprika soep  vegetarisch
met basilicum mascaponecrème
€ 6,50
Soep v/h seizoen
De soep van dit moment
€ 6,50

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter (extra: 1,50 p.p.)