Deze menukaart gaat in op 28 april, waarbij we geopend zijn met inachtneming van de Coronaregels

Soepen

Franse uiensoep  vegetarisch
met een kaascrouton
French onionsoup with a cheese crouton
€ 7,50
Tomaten-paprika soep  vegetarisch
met basilicum mascaponecrème
tomato-bellpeppersoup with basil mascaponecream
€ 7,50
Soep van het seizoen
ask for the soup of the season
€ 7,50

Voorgerechten

Gerookte zalm, Hollandse garnalen, makreel
met vodka limoenmayonaise
Smoked salmon, Dutch shrimp cocktail with avocado and vodka limemayonnaise
klein € 12,00
groot € 22,50
Rundercarpaccio
met Parmezaan en cashewnotenpesto of truffelmayonaise
beefcarpaccio with Parmesan and cashewpesto or trufflemayonnaise
klein € 10,50
groot € 20,00
Geitenkaas  vegetarisch
met gekarameliseerde appel, vijgenchutney en noten crumble
goatcheese with caramelized apple, fig chutney and crumble of nuts
klein € 10,00
groot € 19,00

 

Bovenstaande gerechten zijn verkrijgbaar als voorgerecht maar ook als maaltijdsalade
 

Hollandse garnalencocktail
met avocado en vodka limoenmayonaise
Dutch shrimp cocktail with avocado and vodka limemayonnaise
€ 12,50
Proeverij
van vier kleine voorgerechten
tasting of four small appetizers
€ 15,00

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter (extra: 1,50 p.p.)