075 6141614

Werken bij De Koperen Bel

is meer dan gezellig. Wil je hier graag werken? Dan kom je te werken met jonge professionals die hun werk met plezier doen. Collegialiteit en liefde voor het vak staan hier voorop. Een open sollicitatie is altijd welkom en het proberen waard. Vul snel het onderstaande formulier in en laat ons weten waarom jij graag hier zou willen werken.

LEERLING ZELFSTANDIG WERKEND KOK GEZOCHT

Ben je opzoek naar een leuke stageplaats voor je opleiding zelfstandig werkend kok. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en ben je creatief ingesteld. Zoek dan niet verder en reageer middels het onderstaande invulformulier.

MEDEWERKER BEDIENING GEZOCHT

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime baan met doorgroeimogelijkheden. Ben jij in het bezit van de juiste horeca attitude? Zoek niet verder en stuur je CV.

functie eisen:

– MBO Horecaopleiding afgerond

– flexibel inzetbaar

– gezonde werklust en positieve instelling

– Proactief en commercieel inzicht

LEERLING BEDIENING GEZOCHT

Volg jij een opleiding Uitvoerend Horeca Ondernemer, gastheer of vrouw en zoek jij een geweldige stageplaats? Zoek niet verder en stuur ons jouw CV met motivatie. 

AFWASHULP

Houd je van lekker doorwerken samen met een gezellige ploeg mensen? Put je voldoening uit het schoonmaken en opruimen van de vaat? Laat het ons dan even weten en wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

Jouw naam*

Jouw e-mail*

Jouw telefoonnummer*

Korte motivatie*

Jouw CV